Nu erbjuder vi Rusta & Matcha i Karlstad!

Resan fortsätter och vi kan nu stolt meddela att vi även öppnat portarna för Rusta & Matcha i Karlstad! Varmt välkommen till oss på Köpmannagatan 2 där du får träffa områdesansvariga Jannicke Skoog.

Önskar du stöttning i arbetssökandet? Behöver du guidning i din förändringsresa mot nytt jobb eller studier? Hör av dig till Jannicke!

✉️ jannicke.skoog@ahgomstallning.se
📞 010 331 90 65

Vem får du träffa?

Jannicke är utbildad beteendevetare och har 10 års erfarenhet av att stödja och vägleda människor i omställning. Med en god förankring i den lokala arbetsmarknaden vet hon var jobben finns. Jannicke har även omfattade kunskaper om vilka studier som leder till arbete.

Jag vill göra skillnad för deltagare i sin jobbsökarresa. Det innebär att jag alltid i samarbetet utgår från deltagarens aktuella situation och behov. Jag ser fram emot att få stödja på resan mot målet.

Jannicke skoog

Varmt välkommen till oss i Karlstad!

Köpmannagatan 2, 652 26 Karlstad
Öppettider: Mån – Tors kl. 09.00-13.00
KA: 10071264

Varför ska du välja AHG Omställning?

Vi finns etablerade på flera orter i Sverige och har stor erfarenhet av att stötta och hitta vägar till jobb och studier. Genom oss utökar du ditt eget nätverk och dina chanser till nytt jobb. Välkommen till oss!

Du kommer att framöver hitta oss på fler orter. Håll dig uppdaterad, följ oss på LinkedIn!


✉️ info@ahgomstallning.se
📞 010 331 90 80