Vi söker kollega i Hälsingland!

Har du erfarenhet av att jobba med att rusta och matcha personer mot nytt jobb? Finns du i Hälsingland och i närheten av Hudiksvall? Vi vill komma i kontakt med dig!

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att coacha människor som befinner sig i en utmanande livssituation. Människor som behöver rustas för att bli mer jobbklara och behöver stöd för att matchas mot ett nytt jobb.

Som person är du förtroendeingivande, lugn och med en förmåga att se individens styrkor och lyfta dem. Uppdraget är på konsultbasis och det geografiska området är Hälsingland/Hudiksvall.

Om tjänsten

Du skall i din tjänst handleda och matcha arbetssökande mot jobb eller vidare mot studier. Du drivs av att jobba med människor med olika bakgrunder och behov och ser lösningar för individer. Du bör drivas av mål, uppföljning och resultat.

Att etablera företagskontakter är för dig givet och något som du upplever både roligt och utmanande.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, driven och engagerad i andra människor, en relationsskapare med erfarenhet av jobbmatchning.

Du skall dessutom ha eftergymnasial utbildning och erfarenhet genom något av följande alternativ:

Alternativ 1 

Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Utbildningen har genomförts inom områdena arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Du har vidare minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Alternativ 2

Eftergymnasial utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden – arbetsledning med personalansvar, rekrytering, omställningsarbete för arbetssökande, studie- och yrkesvägledning, handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration), arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, arbete med social- och gruppsykologi, karriärvägledning. Arbetslivserfarenheten inom dessa områden har du erhållit de senaste fem åren.

Intresserad? Hör av dig!

Hör av dig till oss:

✉️ ingmari.frimanson@ahgomstallning.se

Vi ser fram emot att höra från dig! 💙